• Villanyszerelés +36 20/334-24-41

  Villanyszerelés +36 20/334-24-41

  "minden ami épületelektromosság"

 • Budapest 3
 • Villanyszerelés +36 20/334-24-41

  Villanyszerelés +36 20/334-24-41

  "minden ami épületelektromosság"

 • Budapest
 • Villanyszerelés +36 20/334-24-41

  Villanyszerelés +36 20/334-24-41

  "minden ami épületelektromosság"

 • Budapest 2

Szolgáltatások

(SOS) Villanyszerelés Budapest területén

Szeretné, ha a konnektor pár centivel arrébb lenne?
Elektromos tűzhely beépítésére lenne szükség?
Elment az áram, nem működik egy lámpa?

Hívjon minket!

+36 20 334 2441

Legyen szó családi házról, társasházról, panelról vagy téglaházról, otthonról, irodáról vagy üzlethelyiségről, régi- vagy új villanyhálózatról, csapatommal minden helyzetben tudunk segíteni.

A 16. kerületben tudunk a leggyorsabban a helyszínen lenni, de az egész kelet-pesti régióban szívesen segítünk villanyszerelésben.

Budapesti villanyszerelőként alap, hogy gyorsan a helyszínre érünk és elhárítjuk a hibát, vagy beszereljük a kért kapcsolót, csillárt, konnektort, tűzhelyet, kicseréljük a biztosítékot…

Már a telefonban vagy az emailes megkeresés során kikérdezem, hogy miben segíthetünk, és ez alapján előre meg tudom mondani, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni és várhatóan mikorra lesz készen. És ami a legfontosabb: az ígéreteimet betartom, és betartatom kollégáimmal is. A kisebb villanyszerelési munkák általában pár óra alatt készen is vannak, a nagyobb munkálatokhoz pedig előre egyeztetjük az időponto(ka)t és az ütemtervet. Természetesen előfordulhat, hogy a munka során olyan problémákkal találjuk magunkat szemben, amikre sem mi, sem Ön nem számított, de mindig arra törekszünk, hogy a lehető legkevésbé térjünk el az eredeti tervektől.

Nem árulunk zsákbamacskát: árainkat ide kattintva megnézheti

 


Minden munkára és általunk beszerzett anyagra, alkatrészre 1 év garanciát vállalunk – ha bármi probléma merülne fel*, keressen  minket bátran és ingyen kijavítjuk!

*de nem szokott.

 

Energiatakarékos tervezés & kivitelezés

Fontos Önnek a környezet védelme?
És a pénztárcája állapota?

Az energiatakarékos villanyhálózatnak az a legnagyobb előnye, hogy nem kell kompromisszumokat kötnie a környezetvédelem és az alacsony rezsi között. Ha tudatosan tervezteti meg a villanyhálózatot, akkor két legyet üthet egy csapásra!

Legyen szó akár újépítésű házról, akár „csak” egy régi lakás felújításáról, gondos tervezéssel nagyon sokat tehetünk a későbbi gondtalan mindennapokért.

Az energiatakarékos tervezés lépései:

 1. A tervrajzok, alaprajz és a helyszíni szemle alapján felmérem a jelenlegi rendszerben rejlő lehetőségeket (újépítésű ház esetén természetesen nulláról indulunk).
 2. Megbeszéljük az Ön és családja áramhasználati szokásait (mennyi és milyen fogyasztó van a lakásban, mennyit tartózkodnak otthon, árammal, vagy más megoldással fűtenek, van/lesz-e légkondi stb.)
 3. Megbeszéljük, hogy hol lehetne csökkenteni az áramfelhasználást és a költségeket (lásd lentebb)
 4. A megbeszéltek alapján megtervezem az energiatakarékos & környezetbarát villamos hálózatot
 5. Ezután jöhet a kivitelezés: profi és felkészült kollégáimmal kialakítjuk vagy felújítjuk az elektromos hálózatot az Ön otthonában úgy, hogy az hosszú távon is fenntartható legyen!

A tervezés során együtt gondolkodunk Önnel, és mindig az Ön (illetve családja) életvitelének, szokásainak megfelelően alakítom ki a rendszert.

Hol tudjuk csökkenteni a hosszú távú költségeket?

Vannak olyan, modern megoldások, amiknek köszönhetően kevesebb áram után kell fizetnie, például ez lehet napkollektorok felszerelése, a vezetékek keresztmetszetének csökkentése. De kevesen tudják, hogy ez még csak a kezdet: egy kis kreativitással és persze nagyon alapos tervezéssel számtalan ponton tudjuk még csökkenteni a jövőbeli költségeket. Tudta például, hogy a villanyszámla szempontjából mennyire sokat számít, hogy hol vannak a lámpák a lakásban? A jól elhelyezett világítótestek nagyobb teret tudnak bevilágítani, így kevesebb kell belőlük, sőt, a nagy, sok wattot fogyasztó lámpákat sokszor nagyszerűen tudják helyettesíteni a kis, alacsony fogyasztású hangulatfények. 
De ilyen „trükk” még a toalett kézmosójánál egy átfolyó vízmelegítő a bojler helyett, vagy a lokális fűtés- hűtéskiegészítés,  hogy ne kelljen mindig a teljes rendszert bekapcsolni.

Lehet, hogy az energiatakarékos & környezetbarát villamoshálózat tervezése és kivitelezése elsőre nagy költségnek tűnik – de ez olyan költség, ami garantáltan behozza az árát.

A tervezésre és a kivitelezésre – többi szolgáltatásomhoz hasonlóan – 1 év garanciát adok. Kattintson a kapcsolat menüpontra és kérjen árajánlatot!

 

ELMŰ regisztrált villanyszerelő – mert van, amihez kell a papír…

 

Tudta, hogy vannak olyan villanyszerelési munkák – például a mérőóra kialakítása, áthelyezése, regisztrációja – amikhez az áramszolgáltató által kiadott regisztráció szükséges? 
Ezekben is számíthat ránk!

Mi kell ahhoz, hogy valaki regisztrált villanyszerelő lehessen?

 • Szakirányú végzettség
 • Legalább 3 év tapasztalat
 • Elméleti és gyakorlati tudás
 • ELMŰ által elfogadott vizsga
 • Jogszabályok ismerete

Miért jó Önnek, ha regisztrált villanyszerelőt bíz meg a feladattal?

Az ELMŰ vizsgát 3 évente meg kell ismételni, ezzel bizonyítva, hogy az adott villanyszerelő valóban felkészült minden ilyen tevékenységre. Ezután jogosulttá válik a mérőhelyekkel kapcsolatos feladatok elvégzésére, sőt, előzetes tervrajz beadása nélkül is kivitelezheti a mérőhelyet, ezzel jelentősen csökkenti a szerelési munkálatokkal kapcsolatos időt és költségeket.

A regisztrált villanyszerelő bekerül az ELMŰ hivatalos adatbázisába (ami a szolgáltató honlapján is elérhető, ellenőrizhető). A szakember elfogadja a villanyszerelők etikai kódexét, és ha Önnek bármikor panasza lenne, etikai vizsgálatot kezdeményezhet. Egy regisztrált villanyszerelő tehát megbízható, ellenőrizhető, utolérhető: nyugodtan rá, azaz ránk bízhatja otthona, üzlete elektromos hálózatát!

Ha minket választ, akkor a mérőóra kialakításán, áthelyezésén, szabványosításán túl a teljes adminisztrációs folyamatot is elintézzük Önnek, így nem kell a szolgáltatóhoz bemennie ügyeket intézni. Mint minden munkánkra, természetesen erre is 1 év garanciát vállalunk.


Biztonságtechnika

Biztonságossá teszem az Ön otthonát, üzletét, irodáját!

Aggódott már valaha, hogy távollétében betörnek a boltjába?
Rezzent már össze ijedten, mert valami furcsa zajt hallott odakintről?
Előfordult már, hogy megnézett egy horrorfilmet, és egész éjszaka le sem hunyta a szemét?

Modern biztonságtechnikai megoldásokkal segítek, hogy ez többet ne fordulhasson elő. Azt nem tudom ugyan garantálni, hogy 100% biztonsággal kizárom a szellemeket, és más, paranormális erőket az Ön otthonából, de egy jól beállított riasztó- és kamerarendszer segíthet, hogy a földi halandók ne tudják egyszerűen eltulajdonítani el az Ön értékeit. És itt nem csak arról van szó, hogy felszerelek egy kamerát a kapuhoz, meg beállítok egy mozgásérzékelőt az ajtóhoz: Önnel együttműködve megtervezem, hol és mennyi legyen ezekből a biztonságtechnikai eszközökből, mit vegyen a kamera, hol „látja” legjobban a mozgást az érzékelő… Sőt, arról is gondoskodok, hogy ezek a rendszerek illetéktelenek számára hozzáférhetetlenek legyenek, míg Önnek a lehető legkényelmesebb legyen a használata. Hiszen mit ér az egész, ha a felhasználó beleőszül, mire ki- bekapcsolja egyenként az eszközöket…

Fontos továbbá az is, hogy ezek a rendszerek biztonságos hálózaton kommunikáljanak egymással, ne lehessen illetéktelenül rácsatlakozni, ugyanakkor Ön akár a világ másik feléről is megnézhesse, hogy van-e valami mozgás – például a mobiltelefonja képernyőjén keresztül.

A kamerákon és a behatolásjelzésen túl olyan védelmi eszközök telepítésében is tudok segíteni, mint az infrakerítés, a távfelügyeleti rendszerek a szénmonoxid-és füstérzékelők,  de nagyban javíthat a biztonságon akár egy kamerás kaputelefon is.

A biztonságtechnikai rendszerek tervezésére és kivitelezésére mindig egyedi árajánlatot adok – kattintson a Kapcsolat menüpontra és beszéljük meg, hogyan tehetem biztonságosabbá otthonát, vagy üzletét!


Kapcsolat

Tel: +36 20/334-24-41

E-mail: hvill@hvill.hu

Fax: 06 01/408-69-33


Telefonos elérhetőség:
Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd: 8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 8.00 - 18.00
Vasárnap: -