Holló József – villanyszerelő Budapesten, a Kelet-Pesti Régió és környékén - X,XIV,XV,XVI,XVII,ker.

Kapcsolat

Tel: +36 20/334-24-41

E-mail: hvill@hvill.hu

Fax: 06 01/408-69-33


Telefonos elérhetőség:
Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd: 8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 8.00 - 18.00
Vasárnap: -

Energiatakarékos tervez

Energiatakarékos tervezés & kivitelezés

Fontos Önnek a környezet védelme?
És a pénztárcája állapota?

Az energiatakarékos villanyhálózatnak az a legnagyobb előnye, hogy nem kell kompromisszumokat kötnie a környezetvédelem és az alacsony rezsi között. Ha tudatosan tervezteti meg a villanyhálózatot, akkor két legyet üthet egy csapásra!

Legyen szó akár újépítésű házról, akár „csak” egy régi lakás felújításáról, gondos tervezéssel nagyon sokat tehetünk a későbbi gondtalan mindennapokért.

Az energiatakarékos tervezés lépései:

  1. A tervrajzok, alaprajz és a helyszíni szemle alapján felmérem a jelenlegi rendszerben rejlő lehetőségeket (újépítésű ház esetén természetesen nulláról indulunk).
  2. Megbeszéljük az Ön és családja áramhasználati szokásait (mennyi és milyen fogyasztó van a lakásban, mennyit tartózkodnak otthon, árammal, vagy más megoldással fűtenek, van/lesz-e légkondi stb.)
  3. Megbeszéljük, hogy hol lehetne csökkenteni az áramfelhasználást és a költségeket (lásd lentebb)
  4. A megbeszéltek alapján megtervezem az energiatakarékos & környezetbarát villamos hálózatot
  5. Ezután jöhet a kivitelezés: profi és felkészült kollégáimmal kialakítjuk vagy felújítjuk az elektromos hálózatot az Ön otthonában úgy, hogy az hosszú távon is fenntartható legyen!

A tervezés során együtt gondolkodunk Önnel, és mindig az Ön (illetve családja) életvitelének, szokásainak megfelelően alakítom ki a rendszert.

Hol tudjuk csökkenteni a hosszú távú költségeket?

Vannak olyan, modern megoldások, amiknek köszönhetően kevesebb áram után kell fizetnie, például ez lehet napkollektorok felszerelése, a vezetékek keresztmetszetének csökkentése. De kevesen tudják, hogy ez még csak a kezdet: egy kis kreativitással és persze nagyon alapos tervezéssel számtalan ponton tudjuk még csökkenteni a jövőbeli költségeket. Tudta például, hogy a villanyszámla szempontjából mennyire sokat számít, hogy hol vannak a lámpák a lakásban? A jól elhelyezett világítótestek nagyobb teret tudnak bevilágítani, így kevesebb kell belőlük, sőt, a nagy, sok wattot fogyasztó lámpákat sokszor nagyszerűen tudják helyettesíteni a kis, alacsony fogyasztású hangulatfények.
De ilyen „trükk” még a toalett kézmosójánál egy átfolyó vízmelegítő a bojler helyett, vagy a lokális fűtés- hűtéskiegészítés,  hogy ne kelljen mindig a teljes rendszert bekapcsolni.

Lehet, hogy az energiatakarékos & környezetbarát villamoshálózat tervezése és kivitelezése elsőre nagy költségnek tűnik – de ez olyan költség, ami garantáltan behozza az árát.

A tervezésre és a kivitelezésre – többi szolgáltatásomhoz hasonlóan – 1 év garanciát adok. Kattintson a kapcsolat menüpontra és kérjen árajánlatot!