Holló József – villanyszerelő Budapesten, a Kelet-Pesti Régió és környékén - X,XIV,XV,XVI,XVII,ker.

Kapcsolat

Tel: +36 20/334-24-41

E-mail: hvill@hvill.hu

Fax: 06 01/408-69-33


Telefonos elérhetőség:
Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd: 8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 8.00 - 18.00
Vasárnap: -

Elmű

ELMŰ regisztrált villanyszerelő – mert van, amihez kell a papír…

Tudta, hogy vannak olyan villanyszerelési munkák – például a mérőóra kialakítása, áthelyezése, regisztrációja – amikhez az áramszolgáltató által kiadott regisztráció szükséges?
Ezekben is számíthat ránk!

Mi kell ahhoz, hogy valaki regisztrált villanyszerelő lehessen?

  • Szakirányú végzettség
  • Legalább 3 év tapasztalat
  • Elméleti és gyakorlati tudás
  • ELMŰ által elfogadott vizsga
  • Jogszabályok ismerete

Miért jó Önnek, ha regisztrált villanyszerelőt bíz meg a feladattal?

Az ELMŰ vizsgát 3 évente meg kell ismételni, ezzel bizonyítva, hogy az adott villanyszerelő valóban felkészült minden ilyen tevékenységre. Ezután jogosulttá válik a mérőhelyekkel kapcsolatos feladatok elvégzésére, sőt, előzetes tervrajz beadása nélkül is kivitelezheti a mérőhelyet, ezzel jelentősen csökkenti a szerelési munkálatokkal kapcsolatos időt és költségeket.

A regisztrált villanyszerelő bekerül az ELMŰ hivatalos adatbázisába (ami a szolgáltató honlapján is elérhető, ellenőrizhető). A szakember elfogadja a villanyszerelők etikai kódexét, és ha Önnek bármikor panasza lenne, etikai vizsgálatot kezdeményezhet. Egy regisztrált villanyszerelő tehát megbízható, ellenőrizhető, utolérhető: nyugodtan rá, azaz ránk bízhatja otthona, üzlete elektromos hálózatát!

Ha minket választ, akkor a mérőóra kialakításán, áthelyezésén, szabványosításán túl a teljes adminisztrációs folyamatot is elintézzük Önnek, így nem kell a szolgáltatóhoz bemennie ügyeket intézni. Mint minden munkánkra, természetesen erre is 1 év garanciát vállalunk.