Holló József – villanyszerelő Budapesten, a Kelet-Pesti Régió és környékén - X,XIV,XV,XVI,XVII,ker.

Kapcsolat

Tel: +36 20/334-24-41

E-mail: hvill@hvill.hu

Fax: 06 01/408-69-33


Telefonos elérhetőség:
Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd: 8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 8.00 - 18.00
Vasárnap: -

Biztonságtechnika

Biztonságtechnika

Biztonságossá teszem az Ön otthonát, üzletét, irodáját!

Aggódott már valaha, hogy távollétében betörnek a boltjába?
Rezzent már össze ijedten, mert valami furcsa zajt hallott odakintről?
Előfordult már, hogy megnézett egy horrorfilmet, és egész éjszaka le sem hunyta a szemét?

Modern biztonságtechnikai megoldásokkal segítek, hogy ez többet ne fordulhasson elő. Azt nem tudom ugyan garantálni, hogy 100% biztonsággal kizárom a szellemeket, és más, paranormális erőket az Ön otthonából, de egy jól beállított riasztó- és kamerarendszer segíthet, hogy a földi halandók ne tudják egyszerűen eltulajdonítani el az Ön értékeit. És itt nem csak arról van szó, hogy felszerelek egy kamerát a kapuhoz, meg beállítok egy mozgásérzékelőt az ajtóhoz: Önnel együttműködve megtervezem, hol és mennyi legyen ezekből a biztonságtechnikai eszközökből, mit vegyen a kamera, hol „látja” legjobban a mozgást az érzékelő… Sőt, arról is gondoskodok, hogy ezek a rendszerek illetéktelenek számára hozzáférhetetlenek legyenek, míg Önnek a lehető legkényelmesebb legyen a használata. Hiszen mit ér az egész, ha a felhasználó beleőszül, mire ki- bekapcsolja egyenként az eszközöket…

Fontos továbbá az is, hogy ezek a rendszerek biztonságos hálózaton kommunikáljanak egymással, ne lehessen illetéktelenül rácsatlakozni, ugyanakkor Ön akár a világ másik feléről is megnézhesse, hogy van-e valami mozgás – például a mobiltelefonja képernyőjén keresztül.

A kamerákon és a behatolásjelzésen túl olyan védelmi eszközök telepítésében is tudok segíteni, mint az infrakerítés, a távfelügyeleti rendszerek a szénmonoxid-és füstérzékelők,  de nagyban javíthat a biztonságon akár egy kamerás kaputelefon is.

A biztonságtechnikai rendszerek tervezésére és kivitelezésére mindig egyedi árajánlatot adok – kattintson a Kapcsolat menüpontra és beszéljük meg, hogyan tehetem biztonságosabbá otthonát, vagy üzletét!