Holló József – villanyszerelő Budapesten, a Kelet-Pesti Régió és környékén - X,XIV,XV,XVI,XVII,ker.

Kapcsolat

Tel: +36 20/334-24-41

E-mail: hvill@hvill.hu

Fax: 06 01/408-69-33


Telefonos elérhetőség:
Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd: 8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 8.00 - 18.00
Vasárnap: -

(SOS) villanyszerelő

(SOS) Villanyszerelés Budapest területén

Szeretné, ha a konnektor pár centivel arrébb lenne?
Elektromos tűzhely beépítésére lenne szükség?
Elment az áram, nem működik egy lámpa?

Hívjon minket!

+36 20 334 2441

Legyen szó családi házról, társasházról, panelról vagy téglaházról, otthonról, irodáról vagy üzlethelyiségről, régi- vagy új villanyhálózatról, csapatommal minden helyzetben tudunk segíteni.

A 16. kerületben tudunk a leggyorsabban a helyszínen lenni, de az egész kelet-pesti régióban szívesen segítünk villanyszerelésben.

Budapesti villanyszerelőként alap, hogy gyorsan a helyszínre érünk és elhárítjuk a hibát, vagy beszereljük a kért kapcsolót, csillárt, konnektort, tűzhelyet, kicseréljük a biztosítékot…

Már a telefonban vagy az emailes megkeresés során kikérdezem, hogy miben segíthetünk, és ez alapján előre meg tudom mondani, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni és várhatóan mikorra lesz készen. És ami a legfontosabb: az ígéreteimet betartom, és betartatom kollégáimmal is. A kisebb villanyszerelési munkák általában pár óra alatt készen is vannak, a nagyobb munkálatokhoz pedig előre egyeztetjük az időponto(ka)t és az ütemtervet. Természetesen előfordulhat, hogy a munka során olyan problémákkal találjuk magunkat szemben, amikre sem mi, sem Ön nem számított, de mindig arra törekszünk, hogy a lehető legkevésbé térjünk el az eredeti tervektől.

Nem árulunk zsákbamacskát: árainkat ide kattintva megnézheti

 

Minden munkára és általunk beszerzett anyagra, alkatrészre 1 év garanciát vállalunk – ha bármi probléma merülne fel*, keressen  minket bátran és ingyen kijavítjuk!

*de nem szokott.