Holló József – villanyszerelő Budapesten, a Kelet-Pesti Régió és környékén - X,XIV,XV,XVI,XVII,ker.

Kapcsolat

Tel: +36 20/334-24-41

E-mail: hvill@hvill.hu

Fax: 06 01/408-69-33


Telefonos elérhetőség:
Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd: 8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00 - 18.00
Péntek: 8.00 - 18.00
Szombat: 8.00 - 18.00
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Holló József vagyok, villanyszerelő. Hitvallásom, hogy ergonomikus, környezetkímélő, energiatakarékos, és természetesen hosszú távon is pénztárcabarát megoldásokat biztosítsak megrendelőimnek.
Mit jelent ez az Ön számára?

  • ERGONOMIKUS:
    Sokan nem is gondolnak arra, hogy mennyit számít a mindennapokban a konnektorok vagy a lámpák helyes elrendezése. Lakásfelújításnál vagy építkezésnél már az elején tudok segíteni abban, hogy a lakása kényelmesebb legyen.
  • KÖRNYEZETKÍMÉLŐ & ENERGIATAKARÉOKOS:

Ha komplett rendszer kialakításában gondolkodik, már a tervezésnél odafigyelek arra, hogy a villamos hálózat a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtsa a lehető legkisebb fogyasztás mellett.

  • PÉNZTÁRCABARÁT:
    A villanyszerelés árak nálam nincsenek elszállva. Akár kisebb munkáról, villanyóra-áthelyezésről, elektromos tűzhely bekötéséről, akár komplett rendszer tervezéséről és kialakításáról van szó, biztos lehet benne, hogy jól, ugyanakkor megfizethető áron dolgozom. A rendszerek kialakításánál pedig azt is figyelembe veszem, hogy hosszú távon is gazdaságos legyen a fenntartása, Önnek pedig több pénz maradjon a zsebében.

Tartozom egy vallomással...

...én sem értek mindenhez, és csak kettő kezem van. Ez azt jelenti, hogy nem tudok egyedül elvégezni minden villanyszerelő munkát. De nagyszerű csapatom van, akikkel együtt dolgozom, és akiknek a munkájára ugyanúgy garanciát vállalok, mint a sajátomra.

Minden esetben én intézem a felmérést, a tervezést, az ügyintézést, és ha szükséges, a garanciális javítást is. Ön csak annyit vesz észre az egészből, hogy mások is segítenek a munka elvégzésében.

Villanyszerelés a 16. kerületben – és környékén

Itt lakom a 16. kerületben, és leginkább a környéken szeretek dolgozni, hiszen így nincsenek tetemes kiszállási költségek, és nem is kell attól félni, hogy dugó, útépítés, vagy egyéb forgalmi okok miatt késni fogok a munkahelyemről, vagyis az Ön otthonából. Ha Önnek SOS villanyszerelésre van szüksége – például elromlott valami – akkor gyorsan ki tudok érni a helyszínre és megjavítom.

Ennek azonban van egy „mellékhatása“: gyakran előfordul, hogy a megrendelőimmel később összefutok a boltban, vagy egy kerületi rendezvényen, például amikor a gyerekeimet viszem a majálisra az Erzsébet ligetbe. Szeretem, ha ilyenkor mosolyogva köszöntjük egymást – és ez csak akkor lesz így, ha elégedettek voltak a munkámmal. Ezért (sem) engedhetem meg magamnak, hogy félkész, trehány munkát végezzek.

Természetesen alap, hogy a munkámra garanciát vállalok. Emberileg, szakmailag és üzleti szempontból is az a jó nekem, ha Ön boldogan fizeti ki a munkámat, és tovább ajánl, amikor egy barátja azt kérdezi Öntől: „Tudsz egy jó villanyszerelőt a 16. kerületben?“